Există oameni care ne umple viața de sens doar cu simpla prezență în ea. Dacă într-o zi găsești o persoană cu care poți fi tu însuți, alături de care poți respira cu lăcomie, te poți simți liber, te poți exprima ușor și natural, oricâte obstacole nu veți întâlni în cale, nu permiteți să vă pierdeți unul pe altul. Astfel de oameni sunt lumini înrudite ale sufletului vostru, nu se aprind în viața noastră din întâmplare.

        Întâlnirea cu un suflet pereche– este un moment foarte emoționant. Cu o astfel de persoană apare o intimitate uimitoare, care este complet neobișnuită, dacă e să comparăm cu emoțiile pământești. Poate părea straniu, dar și la distanță se simte sufletul pereche.

       Așa cum puzzle-urile se adună formând o imagine întreagă, la fel și două suflete pereche, întâlnite o dată întâmplător se suprapun reciproc, completând golul. Sărutându-se se tratează unul pe altul, vărsând un balsam de tandrețe și dragoste asupra  vechilor cicatrice, dar care încă mai dor din când în când. Atingându-se cu gândurile – provoacă dorința de Viață, -iar asta nu o mai poți ascunde, ea este în privire, în acele scântei nemaipomenite ale Fericirii, care orbește toată lumea în jur. Se spune că timpul lecuiește, eu aș spune că te lecuiește sufletul tău pereche, care te găsește din miliarde de suflete străine. Scoțând cu grijă fragmente din inima ta și strângându-te din nou puțin câte puțin. Liniștit, încet, insistent , dar cu răbdare. Renăscând împreună cu tine și unindu-se cu tine într-un tot întreg, care nu se va mai supune nici timpului și nici ispitelor.

         Când vine momentul, sufletele pereche mereu se vor găsi unul pe altul, chiar dacă trăiesc pe diferite continente.

          Posibil deja trăiți împreună, sub același acoperiș, dimineața luați cafeaua sau ceaiul împreună.  Sau din contra locuiți în orașe diferite sau chiar țări, vă întâlniți o dată în lună sau de două, trei ori pe an, dar în același timp nu pierdeți acest fir, un fir subțire care vă ține strâns unul de altul. Acest fir este ca o arteră , care vă alimentează relația. Este ca și cum ați fi foarte apropiați sufletește unul de altul, de parcă ați fi de la aceiași părinți. De parcă sunteți gemeni, chiar dacă este o diferență de vârstă între voi, dar în așa strânsă relație cine se mai uită la asta.

        Asta se cheamă suflete pereche. Cel mai mare semn de a recunoaște sufletul tău pereche este, că simți de parcă te cunoști de o viață întreagă. Această sentiment ar trebui să se nască spontan, să fie profund și să nu necesite explicație. Dacă cumva simți asta- felicitări, ai întâlnit sufletul tău pereche.

       Pentru unii, există doar un suflet pereche pe tot parcursul vieții, pentru alții este doar o poveste, iar alții sunt încă în căutare. Cât de sceptici se poate fi în legătură cu asta, să întâlnești un suflet pereche este chiar un mare noroc, pentru că să găsești cu adevărat un suflet pereche nu este ușor.

       Din păcate nu am o carte ”cum să găsești un suflet pereche”, dar aș putea să îți lămuresc cum ai putea să-l recunoști.

       Multe persoane au o relație frumoasă, se simt bine împreună, se înțeleg din jumătate de cuvânt și nici prin cap să le treacă, că au alături persoana justă- acel suflet pereche.

Posibil te întrebi și tu, dacă persoana ce o ai alături este sufletul tău pereche.

Dar cum să înțelegi daca e chiar el(ea)

Iată câteva semne care te pot ajuta cu siguranță să înțelegi asta.

 

  • Chiar de la prima întâlnire, simți în suflet căldură, liniște, confort. Ai senzația- că  te știi de o viață cu el(ea). Ceva la el(ea) ți se pare apropiat și foarte cunoscut. De parcă ești un Puzzle care și-a găsit fragmentul care îi lipsea.

  •  Posibil sunteți diferiți, dar totodată vă echilibrați unul pe altul. Diferențele dintre voi vă echilibrează, iar asemănările vă fac să creșteți, să vă dezvoltați. Este un sentiment nereal, adrenalină.

  • Principiile și valorile voastre se potrivesc. Voi vă înțelegeți din jumătate de cuvânt. Foarte des, fără multe întrebări, vă este clar ce a dorit să spună.

  • Vouă atât de tare vă pasă unul de altul, încât simțiți durerea unul altuia.

  •  Când vă atingeți unul de altul între voi de parcă se formează o descărcare electrică.

  • Cu el(ea) puteți să vă relaxați și să fiți voi înșivă, fără complicații, fără fals, fără a demonstra ceva, ce nu vă caracterizează. De obicei atunci când întâlnești o persoană, ea vrea să pară mai bună decât este în realitate. Cu sufletul pereche , ne simțim atât de relaxați, încât nu ne este frică să fim noi înșine.

  • Vă suportați cu ușurință neajunsurile unul celuilalt.

  • Certurile voastre nu sunt catastrofice. Ca și ceilalți voi vă contraziceți și vă certați, dar în același timp, vă împăcați foarte repede. În primul vă prețuiți suficient pentru a împiedica ca contradicțiile să distrugă relația. În al doilea rând voi recunoașteți faptul că fiecare din voi are dreptul la părerea lui. Și în al treilea rând, chiar și în timpul certurilor aprinse, evitați să vă atingeți acolo unde doare. Datorită acestora, orice ceartă nu dă crăpătură în relație, voi doar pășiți peste ea și mergeți mai departe.

Dar voi cum credeți aveți alături un suflet pereche sau încă nu l-ați întâlnit?

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.

                                                                                    Mulțumesc

SUFLET PERECHE-CÂTEVA LUCRURI PE CARE LE SIMȚI , ATUNCI CÂND ÎL(O) ÎNTÂLNEȘTI ȘI CÂT DE PUTERNICĂ ESTE LEGĂTURA DINTRE VOI.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: