”Ce este cu adevărat soarta și există ea?”- această întrebare îi deranjează  pe o mulțime de oameni. Cineva neagă, cineva presupune faptul că ar putea exista, iar cineva este convins că soarta există.

Da, în oarecare măsură soarta există deja dată de sus. O parte este deja dată, o parte o schimbăm noi prin alegerile noastre, prin gânduri, decizii…

Pentru a îmbunătăți și a transforma soarta, trebuie, în primul rând să ne schimbăm părerile și stereotipurile.

Credeți că este practic imposibil? Dar poate este foarte ușor să dăm mereu vina pe soartă, pe faptul că a fost decis de multă vreme, că nimic nu depinde de noi. Dar când totuși îți iei inima în dinți și schimbi radical cursul propriei vieți, pe cât este posibil, de la- ”totul este rău, nu mai pot schimba nimic!” la- ”viața este frumoasă, eu pot să o influențez”, atunci de parcă ne simțim obligați să fim căpitanul navei și să ne asumăm responsabilitatea.

Dar multora le convine să aibă un status de victimă, să fie mereu jeliți și să găsească pe cineva vinovat în insuccesele lor.

Soarta omului este în capul lui, în convingeri profunde despre sine și despre lumea înconjurătoare, în abilități și talente înnăscute, care se dezvoltă sau distrug. Multe se iau din copilărie, cum ați fost educați de părinți și cum a fost pusă programa ”șapte ani de acasă”. Aceasta mult influențează o persoană când deja devine matură, dar se poate de ”reprogramat”.

 ”Cine știe să conducă și să direcționeze caracterul său- este stăpân al propriei soarte.”

                                                                                            Umberto Boccioni

Dar pentru asta este nevoie ca să învățăm și să muncim mult asupra noastră, dar cel mai principal este să învățăm să ne asumăm responsabilitatea pentru tot.

Fiecare din noi ne-am aflat vreo dată în fața alegerii: unde vom merge după ce vom termina școala, să ne căsătorim sau să mai așteptăm, să prietenim cu cineva sau nu, să schimbăm locul de trai sau nu, să schimbăm lucrul sau nu….

De alegerile pe care le facem, depinde ce întorsătură ia soarta noastră. Soarta cu dea sila nu te împinge acolo, unde tu nu vrei să ajungi. Nu te ridică de pe canapeaua comodă, dacă îți este greu să te desprinzi de internet, televizor, telefon ș.a.

De aici reiese, că soarta este ca un fel de proiect dat de sus pentru fiecare din noi, dar noi trebuie să realizăm acest proiect, în așa fel, ca să ne placă nouă, dacă trebuie mai adăugăm ceva, dacă nu ne convine, excludem ceva, iar dacă suntem foarte nemulțumiți facem o schimbare radicală, care va reînnoi total proiectul vieții noastre.  Doar tu alegi calea ta și o construiești cu mâinile tale și cu puterea de sus.

CELE 25 DE REGULI DE AUR CARE NE VOR FACE SĂ ACCEPTĂM, SĂ MEDITĂM ȘI SĂ SCHIMBĂM DIRECȚIA VIEȚII NOASTRE.

1.Fiecare om atrage spre el ceea ce vrea și ceea de ce se teme.

2.Fiecare început este gol- dar el trebuie completat.

3.Cauți o schimbare? Atunci uită de pasivitate. Datorită ei ratezi șansa pe care o oferă soarta. Programează-ți un traseu și un punct de destinație. Dar ca să ajungi la ea, trebuie să te pornești la drum acum.

4.În viața nu există o plăcere totală. Ea întotdeauna este limitată de percepția ta despre lume.

5.Dacă nu ceri nimic de la viață, atunci ea nici nu îți va da nimic. Dacă ceri ceva neclar, atunci și ceea ce primești va fi la fel. Întotdeauna formulează clar dorințele.

6.Dacă vezi că obiectivul tău este de neatins, atunci concentrează-te la alte obiective. După ce le-ai atins, încearcă să te întorci la realizarea primului obiectiv.

7.Nimic nu este întâmplător în viața asta. Noi mereu atragem către noi înșine nu acei oameni pe care am dori să-i vedem, ci cei care complet sunt asemănători nouă.

8.Dacă la o persoană  îi este frică în mod constant să greșească ceva, atunci ea, fără măcar să-și dea seama,  face cea mai mare greșeală din viața sa.

9.În viață pentru tot trebuie să plătești. Dar cel mai scump te costă inacțiunea. Uneori devine evident doar la sfârșitul vieții.

10.Pentru a-ți schimba calea, trebuie să te oprești, numai după aceea, să începi să te deplasezi în altă direcție.

11.Pentru a-ți îndeplini dorința, nu este destul doar să dorești, trebuie să primești o decizie. Numai în acest caz vor exista oportunități.

12.Dacă ai un scop, atunci mergi spre el, indiferent de obstacole, dar nu da vina pe el, pe ea sau pe ceva altceva, așa procedează doar lașii, tu nu ești laș, ridică-te și învinge.

13.Viața mereu face ca să rezolvi acele probleme, pe care tu eviți să le faci. Este imposibil să te ascunzi de ele, problema nerezolvată acum, va trebui rezolvată în altă etapă a vieții. Dar atunci prețul va fi cu mult mai mare.

14.Există mereu o liberă alegere în viață. Există multe oportunități. Câștigând una, mereu pierzi alta. Prin urmare pierderile sunt inevitabile, dar tu o poți primi ca un nou câștig.

15.Nou, presupune mereu distrugerea vechiului. Nu e destul doar să distrugi, dar trebuie  să și eliberezi locul. Dar pentru asta sunt necesare: putere, timp și cunoștințe. Dar trebuie să știți ce să construiți și cum. Dacă astfel de cunoștințe nu sunt, mai bine nu distrugeți. Deoarece puteți construi ceva îngrozitor.

16.Oamenii se stăruie să schimbe viața, dar obiceiurile și stereotipurile vechi îl încurcă. Ele mereu se stăruie să-l întoarcă înapoi, la modul de a petrece timpul ca de obicei. De aceea schimbările au loc cu mult mai lent și necesită mult efort mintal.

17.Niciodată nu considera opinia celor din jur ca fiind hotărâtoare pentru tine. Nu poți fi pentru toți bun. Mereu se vor găsi persoane care îți vor răul. Nu le permite să acționeze negativ asupra ta.

18.Lumea care ne înconjoară este neutră. Numai noi o facem să fie rea sau bună. Stăruiți-vă să primiți realitatea pozitiv și atunci ea va deveni fericită și veselă.

19.Primiți-vă pe voi înșivă așa cum sunteți și atunci anxietățile, tulburările și complexele vor dispărea și voi veți începe o viață normală.

20.Este foarte greu să reziști gândurilor negative. Ele îți provoacă suferință, chin și retrăiri. Selectați un gând negativ și înădușiți-l. În așa fel veți rupe lanțul acesta și atunci nu v-a mai chinui atât de mult.

21.Dacă vă cuprinde o dorință puternică de a deține ceva, asta înseamnă că nu recunoașteți abilitățile și avantajele voastre. Priviți în interiorul vostru, posibil aveți mult mai multe, decât doriți.

22.Trebuie să înțelegeți, că lumea nu este făcută doar din plăceri. De multe ori el nu corespunde așteptărilor noastre. Dar trebuie să ne stăruim să facem cât mai mult bine. Cine nu este capabil de acest lucru, nu va putea niciodată să aprecieze binele primit de la ceilalți.

23.Oamenii tind spre armonie. Dar pentru a o realiza, este nevoie de armonie în interiorul lor. Spre exemplu acceptarea abilităților și neajunsurilor, conștientizarea propriilor imperfecțiuni și pacea interioară. Este nevoie ca mintea, acțiunile și sentimentele să acționeze în comun acord.

24.Viața este plină de diferite situații sau sentimente opuse. Pe cineva îl iubim, iar pe cineva îl urâm. Cu cineva suntem prieteni, iar cu cineva concurenți. Câștigăm și pierdem, ne întâlnim și ne despărțim. Este practic imposibil să înțelegem ceva, fără să-i cunoaștem contrariul.

25.Toți noi venim pe lumea asta de nicăieri și plecăm nicăieri, deci poate sensul existenței noastre este însuși viața în toate manifestările ei.

Citiți mai des aceste super reguli și aprofundați-vă în sensul lor, veți observa că vă veți schimba total gândirea, modul de a fi, modul de a trăi. Astfel veți găsi răspuns la multe întrebări, veți privi viața din alt unghi și o veți trăi așa cum vă place, simțindu-vă în sfârșit împliniți și fericiți.

                                          SUCCESE!!!!!!

 ”Cine știe să conducă și să direcționeze caracterul său- este stăpân al propriului destin.”

                                                                                           Umberto Boccioni

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.

                                                                                    Mulțumesc!

REGULI DE AUR CARE NE VOR AJUTA SĂ SCHIMBĂM SOARTA ȘI SĂ TRĂIM VIAȚA PE DEPLIN.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: