”Atunci când o femeie încetează să mai vorbească, ea începe să se îndepărteze.”

       Nu te preocupa, stimate bărbat, dacă femeia ta te ceartă. Nu este o problemă, dacă au loc conflicte, contraziceri și dezacorduri. Tăcerea și indiferența sa- sunt  o problemă. Atunci când tăcerea devine tot mai lungă. Când ea, ridică un perete tot mai înalt și mai înalt  între voi doi, îndepărtându-se de tine tot mai tare și mai tare. Aceasta e deja o problemă destul de serioasă și se pare că e pentru totdeauna, după care drum înapoi nu este. A fost lung acest drum, a fost o luptă, multe s-au iertat, multe șanse s-au dat și doar la fine, când s-au epuizat puterile, atunci când s-a dezamăgit cu adevărat, anume în acel moment  ea, femeia care tu crezi că încă te mai iubește,  a început să construiască acel zid din tăcere și indiferență, cărămidă cu cărămidă, tot mai înalt și mai înalt, care cu timpul va deveni foarte trainic și pentru totdeauna.

       Gândiți-vă asupra acestui argument, stimați bărbați, acum- cât nu este târziu, acum- cât mai aveți șanse să schimbați ceva, care vă va împrospăta relația și îi va da viață. Asemenea unei plante care moare, dacă observați la timp- atunci îi veți da îngrășăminte, o veți uda la timp, veți avea grijă să nu-i lipsească soarele și veți face tot posibilul ca ea să-și revină din nou și ea va reînvia cu siguranță și va crește încă mai mare și frumoasă ca până atunci.

      Deseori, sunt bărbații care se plâng de dificultățile vieții lor de cuplu, îngrijorați de momentele de confruntare și tensiune.În acest punct, este just să destăinui un secret, care de fapt nici nu este tare ascuns. O considerație care trebuie să o facă toți oamenii, în special bărbații, dacă e să mă refer la tema de azi.

      Dacă femeia se contrazice, se confruntă, discută- înseamnă că ține la relația voastră, îi pasă de ceea ce se întâmplă. Iar dacă nu , atunci lasă situația să treacă pe lângă ea, ignorând-o. Astfel începe indiferența, începe să se  îndepărteze pe zi ce trece, până ajunge la ziua, în care va pune un punct accentuat relației voastre. Iată de ce, stimate bărbat, trebuie să te deranjezi și să bați alarma. Și de fapt poate fi și invers, ca bărbatul să se îndepărteze, dar….azi vorbim despre femei!

NU TE PREOCUPA DACĂ FEMEIA TA DISCUTĂ SAU SE CONTRAZICE CU TINE!

     Din contra, când asta se întâmplă, este un bun semnal că ea are dorința de a clarifica lucrurile, de a înțelege de a depăși obstacolele. Când femeia de lângă tine, discută cu pasiune, argumentează- este pentru că simte, că ceva prinde viață în mintea și inima ei.

”Dezgolirea emoțională- este cea mai intimă întâlnire dintre un bărbat și o femeie”

     Atunci când o femeie îți demonstrează emoțiile, înseamnă că e sinceră, că nu ascunde nimic, este ca o carte deschisă.Confruntarea, chiar și într-un mod mai nervos, nu înseamnă a fi polemică și nemulțumită veșnic. Înseamnă că nu se mulțumește cu ceea ce este, ceea ce îi dat de la sine sau cu ceea ce e în trecere. Ar trebuie să vă faceți griji, atunci când mesajele sale conțin doar un singur cuvânt ca răspuns.

Nu vă faceți griji de furtunile pasiunii, de dorința de a trăi mai bine, stimați bărbați.

TĂCEREA EI

Este tăcerea ei, ceea,  de ce trebuie să vă faceți griji. Atunci când încetează să-și împărtășească sentimentele și opiniile. De a vrea să înțeleagă, să se clarifice- înainte de a merge mai departe.

Îngrijorează-te atunci când observi că nu mai luptă cu tine, când încetează să plângă, când încetează să mai reacționeze și să vorbească.

Ce înseamnă asta?

Probabil că nu mai meritați furia ei, nu mai vede sens de a discuta, de a demonstra, de a se lupta cu voi și pentru relația voastră. Anume atunci, ea se retrage în tăcere, indiferență și ignoranță.

Pentru că tăcerea unei femei – este mai zgomotoasă și mai puternică decât multe cuvinte.

      Femeile iubesc cuvintele. Le place să-și exprime gândurile, părerile, nemulțumirile- toate vin din inima lor. Cuvintele, reprezintă profunzimea unei femei și sunt întotdeauna autentice.Majoritatea femeilor, urăsc tăcerea. Se simt inconfortabil cu sentimentele lăsate nesupravegheate, lăsate nespuse . Dar, dacă totuși ajunge la această estapă, înseamnă că e gata! Tăcerea este limita celor trăite și suferite.

Așa sunt ”făcute” ele, femeile și nu se poate de schimbat nimic.

     Preocupați-vă atunci când totul se oprește brusc, ca prin magie. Acea ușurare, pe care credeți că ați obținut-o, de fapt înseamnă începutul sfârșitului unei relații.

     Cu alte cuvinte-  este o declarație tăcută a unei predări. Ceea ce demonstrează că, nu îi mai pasă și renunță!

Le  doresc la toți bărbații, să nu audă niciodată această declarație de la femeile lor iubite.

Să vă  îngrijorați, când îi faciți să o doară- iar ea surâde. Atunci când o provocați- dar ea nu reacționează. Asta înseamnă că este gata să plece, să cedeze, să te părăsească, să iasă din viața ta.

Dar tu- ești gata să o lași să plece?

   Dacă ai ajuns să citești până la sfârșit acest articol, stimate bărbat- înseamnă că te-ai regăsit în el, înseamnă că îți pasă și nu o vei lăsa să plece niciodată, desigur, dacă ții la ea și ai nevoie că sa facă parte din viața ta.Important este să înțelegi la timp, dacă relația are viitor și face să te lupți sau e prea târziu. Cum să înțelegi?? Citește aici….

Atunci sunt bucuroasă că am reușit să te ajut cu ceva.

Succese!!!

Iar voi, dragele mele, vă regăsiți în acest articol, sau cunoașteți pe cineva care trăiește o astfel de experiență? Dacă da, scriți-ne în comentarii, ne va fi interesant.

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.

Mulțumesc

NU-ȚI FACE GRIJI DACĂ FEMEIA PE CARE O IUBEȘTI TE CEARTĂ, ÎNGRIJOREAZĂ-TE ATUNCI CÂND EA TACE !

Un comentariu la „NU-ȚI FACE GRIJI DACĂ FEMEIA PE CARE O IUBEȘTI TE CEARTĂ, ÎNGRIJOREAZĂ-TE ATUNCI CÂND EA TACE !

  • 2 noiembrie 2020 la 6:19
    Legătură permanentă

    Totul este relativ. Tacerea si ea isi are lectiile ei. Atit tacerea cat si cearta sunt diferite ca lectii si profunzime. Totul depinde doar de persoana in cauza. Opinia expusa in articol merita apreciata si are dreptul la existenta dar nu este adevaul absolut, asta e ce simt eu ca femeie. Dupa mine totul depinde de maturitatea sufletului persoanei si lectiile care e gata sa le treaca. Referitor la sinceritate, poti fi sincer si in tacere. Si inca ceva, o sa incerc sa traduc un mottou aici … Cuvintele pot omori, cuvintele pot ierta, cuvintele pot duce o armata dupa tine. Cred ca acet mottou exprima foarte bine arma certii…. Pina la urma totul depinde de autorul scenariului si continutul fiecaruia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: