Legea bumerangului – la voi se întoarce tot ceea ce faceți, fie bine sau rău.

Viața voastră actuală, este efectul balanței bumerangurilor pe care voi le-ați trimis în spațiu în trecut. Țineți minte, orice acțiune, chiar de pare inofensivă la prima vedere, are urmările sale, aceasta și formează Karma. Uneori, doar câteva gânduri negative sunt suficiente, ca pe urmă să vă răsplătiți pentru ele.

Karma- pare ca o pedeapsă, dar de fapt în toate este o balanță, în toate este dreptate. De acțiunile din trecut, depinde viitorul nostru.

”Nu vă grăbiți să vă răzbunați, pentru a vedea cât de frumos o va face viața”.

Bumerangul- este o armă antică. Când îl arunci, el face un cerc și se întoarce. Același efect se manifestă și în fapte, gânduri, emoții.

 Cum să corectam?

Stăruiți-vă să lansați cât mai multe bumeranguri bune. Fapte bune, emoții, gânduri. Dar să nu uitați despre reținerea în timp (poate să se întoarcă cu întârziere). Bumerangul poate să se întoarcă nu din direcția spre care ați lansat. Dar de întors, se întoarce mereu. Aceasta și se numește Karma. Schimbându-te pe tine- schimbi lumea înconjurătoare.

 Orice facem, bine sau rău, ne revine în același mod.

Modul în care acționați față de alte persoane, mai devreme sau mai târziu, vă va reveni.

Aceasta este legea Returu-lui Final. Nu are nimic de a facere cu pedeapsa sau cu răsplata. Pur și simplu așa funcționează Karma și asta este inevitabil.

”Lansează în spațiu ceea ce ai vrea să primești!!!”

 

Orice faptă, are însemnătate:

Ce dai- aceea primești

Ce semeni- aceea vei culege

Doar iertând- vei obține iertare

Voi veți da- vi se va da în schimb

Voi veți trăda- veți fi trădați

Obijduiți-veți fi obijduiți

Respectați- veți fi respectați

Și așa putem continua la infinit, exemple sunt foarte multe, important să înțelegeți sensul profund al urmărilor în urma lansării fiecărui bumerang. Totul și la toți după merite. Gândurile întunecate- se vor întoarce ca boală, iar cele luminoase- ca o lumină divină.

Dacă până acum nu te-ai gândit la asta, încă nu este târziu să te oprești și să analizezi totul, toate mișcările, toate gândirile, toate faptele, toate emoțiile, care de multe ori le poți face spontan, fără nici măcar să-ți dai seama, dar care pentru tine cu timpul pot avea urmări serioase.

Cu siguranță la cineva dintre voi, măcar o dată în viață a fost așa caz, când ați făcut ceva rău, iar ”viața v-a pedepsit”, sau invers ați făcut o faptă bună și după asta a urmat ”mulțumirea”. Amintiți-vă, doar a fost așa ceva și nu o dată.

Deci uitați-vă, de fapt nu există nici o ”pedeapsă” sau o ”mulțumire”. Nimeni acolo sus nu ne judecă și nu e pedepsește cu toate neplăcerile. În realitate, este cu mult mai simplu și funcțional-Legea Bumerangului. Această lege, nu este o lege pământească, pe care poți să o eviți sau să o amăgești. Ea nu vă analizează pe voi sau faptele voastre. Ea funcționează așa: Voi primiți de sus anume ceea , ce ați dat în lume. Aici merge vorba , în mare măsură despre energia pozitivă și cea negativă.

Dacă voi dați energie pozitivă, adică ajutați pe cineva, faceți cuiva o faptă bună, îi doriți cuiva bine, fericire, noroc, sănătate- atunci toată această energie pozitivă se va întoarce înapoi la voi. Dar poate veni într-un mod mai divers, ca o sumă de bani, ca un cadou de preț, ca o persoană foarte sincere și fidelă care pe parcurs vă va ajuta mult, ca un alt serviciu cu perspectivă și o carieră de succes, ca o dragoste adevărată.

Orice om de succes știe, că dacă vrei să primești ceva, trebuie mai întâi neapărat să dai. Nu neapărat trebuie să fie bani, asta poate fi niște cunoștințe, sau un ajutor.

Exact așa și funcționează legea bumerangului în ceea ce privește energia negativă. Dacă ai făcut cuiva un rău, ai fost agresiv, sau i-ai dorit  rău acestei persoane, fie cu vorba  sau cu gândul-totul ți se va întoarce înapoi, doar că poate fi sub un alt mod, spre exemplu: boală, probleme, sau chiar și aceiași agresivitate. Așa deci , dacă cu voi s-a întâmplat o neplăcere, face să analizați, ce ați putut face voi  de ați atras această neplăcere. Pentru că nimic așa pur și simplu nu se întâmplă în lumea asta.

Acum, după ce am analizat bine, cum funcționează legea bumerangului, vă va fi mi ușor să vă construiți viața pe viitor, fiți atenți la ceea ce faceți, ceea ce spuneți și chiar ceea ce gândiți, lansați cât mai multe bumeranguri pozitive.

Toți noi avem așa momente, când suntem supra obosiți  sau înfuriați și căutăm să ne descărcăm pe cineva, atacându-l așa fără nici un motiv, insultând și încă mai grav, abuzând. Chiar de la început vă va fi greu, dar totuși, în acel moment, inspirați adânc, faceți o pauză și în acel moment aduceți-vă aminte de legea bumerangului. Atunci gândiți-vă, face să vă dați frâu emoțiilor, dacă în schimb puteți primi o boală, sau veți pierde ceva sau pe cineva scump.

GÂNDIȚI-VĂ asupra acestui fapt!

Sunt sigură că fiecare din voi ține minte momentele, când părinții îi învăța să nu dorească și să nu facă rău celor din jur. Plus la sta, cunoașteți și multe maxime la această temă. Multe generații, care au trăit până la noi, știau prea bine cum funcționează legea bumerangului. Mulți dintre noi, la ziua de azi, nu numai că cunosc faptul că gândurile se materializează, dar și s-au convins de nenumărate ori din propria experiență. Dacă este să analizăm din punct de vedere religios, chiar și în biblie scrie, să te comporți așa, cum ai vrea ca cei din jur să se comporte cu tine.

Dacă vreți să trăiți fericiți, schimbați-vă atitudinea față de lumea înconjurătoare. Chiar dacă cineva vă v-a obijdui, încercați să nu țineți ură pe acest om, dați pagina, uitați această situație, sau încă mai bine transformați-o într-o glumă. Veți vedea, cum vă veți simți cu mult mai bine, cu o senzație de ușurință. Dup așa o reacție , veți reuși cu mult mai ușor să-i doriți acestei persoane doar bine și veți trăi cu o inimă ușoară. Această metodă nu este așa ușor de făcut, dar cu timpul, din situație în situație, totul va deveni ca o deprindere.

TOTUL ESTE SIMPLU

Nu trebuie mereu să fii descurajat și în toate și în toți să vezi doar răul. Dacă te vei gândi dint timp că în viață nu vei avea succes și să dorești la toți același lucru, atunci cu adevărat niciodată nu vei avea parte de succes și bunăstare, atunci mai degrabă asta se va întâmpla cu voi.

FIȚI ATENȚI!!!

 Dacă vei dori unei persoane, ca cu el să se întâmple o nenorocire, dacă veți avea doar gânduri pozitive, veți crede într-o viață mai bună și veți dori sincer același lucru și la cei din jur, atunci veți fi”răsplătiți ”pentru asta și neapărat totul se va întoarce.

PE BUNE!!!

Toată viaţa noastră se află în capul nostru. Toate succesele şi nefericirile se află acolo.

Țineți minte, niciodată nu trebuie să vă programați din timp la rău. Dacă vă porniţi la drum, nicidecum să nu vă gândiţi că veți face accident-pentru că cu adevărat se va întâmpla, când mergeţi noaptea pe drum, nu vă gândiţi că undeva după colţ vă aşteaptă bandiţii, căci cu adevărat vor sta.

Și ca să fac o închiere, aș spune așa: dacă vrei să trăiești fericit, respectă legea bumerangului, nu este complicat, trebuie doar atenție și credință.

ȚINEȚI MINTE, VOI SUNTEȚI STĂPÂNI PE FAPTELE ȘI GÂNDURILE VOASTRE!

Țineți-le sub control, faceți și doriți doar binele și atunci totul se va întoarce.

 

Dar voi ce părere aveți despre legea bumerangului. Stăruiți-vă să vă aduceți aminte, despre exemplele care le-am dat mai sus, ați avut și voi ceva de gen vreodată?

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.
                                                                                    Mulțumesc

 

LEGEA BUMERANGULUI- TOTUL ÎN VIAȚA ASTA SE ÎNTOARCE. CE URMĂRI POATE AVEA EFECTUL BUMERANGULUI ȘI CUM SĂ-L ȚINEM SUB CONTROL?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: