În Anul Nou noi așteptăm cu toții minuni. Simțim că în acest moment magic ne putem schimba viața în bine și dorințele noastre se vor împlini în mod fantastic, uimitor. Și într-adevăr este. Începe un nou ciclu calendaristic, plin de energia încântătoare a miliardelor de oameni, care cu adevărat cred în asta, care își doresc cu orice preț să lase tot ce-i rău în anul vechi și să vină cu noi schimbări spre bine în Anul Nou care de abia urmează să fie trăit.

Dar mai întâi aș vrea să concretizez că, pentru ca Noul An să aibă mai mult succes decât cel ce pleacă și pentru ca noi să nu luăm bagajul și emoțiile negative a Anului Vechi în viitor, profitând la maxim de Anul Nou care urmează, este nevoie să efectuăm câțiva pași foarte importanți.

Anul Nou este o nouă naștere, trecerea de la o stare la alta, reînnoirea la tot ce ne înconjoară. Odată cu nașterea unui Nou An, există o schimbare de energii care ne afectează puternic viața. Prin urmare trebuie să ne pregătim destul de serios atât înainte de a sosi Anul Nou cât și  după sosirea lui și să încercăm să reglăm aceste energii, astfel încât Anul să aibă succese în toate.

CU 12 ZILE PÂNĂ LA ANUL NOU…

Încercați să scăpați de tot ceea ce este inutil și de prisos în viața voastră- la propriu și la figurat.

Dacă în Anul care pleacă ceva ce nu ați dus până la capăt, spre exemplu: relații, situații, datorii, treburi-acestea trebuie finalizate cât mai repede și mai mult posibil, punând un punct accentuat în energia Anului care pleacă.

Cu o săptămână înainte de Anul Nou, avem ocazia să lucrăm asupra karmei anului vechi și să pășim în Noul An cu o nouă energie. Făcând ordine în ceea ce s-a întâmplat în trecut- noi rezolvăm multe probleme în familie, relații, muncă. În oarecare măsură, în așa mod noi ne răsplătim cu ”datoriile” din trecut în plan subtil și ne pregătim să stabilim obiectivele noi și  dorințele.

      1. Rezervați-vă timp pentru a rămâne unul la unul cu voi înșivă, într-o atmosferă plăcută și liniștită, unde cei din jur să nu aibă acces. Analizați Anul care a trecut, ce a fost bine și ce- nu prea. Puteți pune gândurile pe foaie, este mai efectiv.

-Pe o foaie scrieți tot ceea ce a fost rău, ceea ce v-a provocat doar emoții negative și totodată , faceți concluzie, căci ele vă vor servi drept experiență pe viitor. Apoi distrugeți această foaie.

-Pe  altă foaie scrieți tot ceea ce a  fost bine și ce ați vrea să luați cu voi în anul nou. Vizualizați aceste momente și strânge-ți această foaie departe de ochii celorlalți.

-Faceți lista de scopuri și dorințe pentru Anul Nou care se apropie. În ideal ar fi să faceți cartea de dorințe, dar atenție, numai când luna se află în creștere.

      2.Faceți curățenie generală în casă, ajungeți prin toate colțurile, pe unde de obicei nu aveți timp să o faceți, dezbăierați-vă de toate lucrurile vechi, rupte, deteriorate și chiar cele care stau de ani de zile acolo, undeva și pe care nu le folosiți, dar vă ieste jale să le aruncați. Toate aceste lucruri doar acumulează energie negativă.

    3.Dezbăierați-vă de deprinderile proaste, fie că fumați, consumați peste măsură alcool sau mâncare, fie că vă alimentați greșit, sau beți peste măsură cafea. Dezbăierați-vă de lene și gânduri negative. Puteți chiar organiza o zi de detoxificare, puteți aplica scrub-uri și măști pentru a elibera pielea de ceea, ce o distruge.

    4.Dați datoriile, împăcați-vă cu cei cu care v-ați certat, cereți iertare de la persoanele pe care le-ați jignit și iertați-le, nu bârfiți pe nimeni și nu vă certați.

   5.Petreceți timpul cu cei dragi, faceți schimb de emoții pozitive, spuneți-le cât de mult țineți la ei, cât de mult îi iubiți.

  6.Plănuiți din timp fiecare detaliu din seara de Revelion: meniul, îmbrăcămintea, decorurile. Fiți foarte atenți pe cine chemați în ospeție, în ideal ar fi să sărbătoriți în familie, dar dacă totuși decideți să invitați pe cineva, asigurați-vă să fie cineva plăcut, pozitiv, cu care sunteți în relații bune și care nu vă vrea răul și nu vă invidiază.

Cam aceste recomandări este de dorit  să le respectați. Nu este nimic complicat, nimic de gen fantastic pe care noi nu le putem face, totul este simplu și chiar folositor, cu atât mai mult dacă tindeți spre schimbări pozitive în Noul An.

Cred că la toți ne este bine cunoscută fraza

”Cum vei întâlni Anul Nou – așa  și îl vei petrece”.

Dar nu știu de ce, mulți dintre noi cred că acest lucru se referă doar de Revelion, au sunat clopotele și înseamnă că Anul Nou a sosit, ne punem un sir de dorințe în gând și atât,acum putem să ne relaxăm și să mergem la culcare.

Nu este deloc așa. La drept spus, noi întâlnim Anul Nou primele 12 zile a lunii ianuarie(1-12).

În primele 12 zile după Anul Nou puteți pune bazele succesului pentru anul următor. Anume aceste zile ale anului sunt pline de semnificație magică.

Planeta noastră face o revoluție în jurul axei sale într-o zi și permite ca toate acele 12 semne a Zodiacului să urce spre Est. Iar apoi, în timpul anului Soarele trece aceleași 12 semne.

Prin urmare, în fiecare zi a Anului Nou se proiectează pentru o lună. Și respectiv, cum vor trece aceste 12 zile ale anului, așa vor fi și următoarele 12 luni.

Deci care este cel mai bun mod de a petrece aceste 12 zile, astfel încât succesul și norocul să vă însoțească în anul următor.

În primul rând, pregătiți un carnețel unde mai apoi veți face însemnări.

Pe o parte a paginii veți scrie ceea ce plănuiți să faceți,  în format de afirmații în așa fel, de parcă deja ați făcut aceasta. Spre exemplu: „eu sunt frumoasă”,” corpul meu este suplu”, ”eu merg la sală”, ”eu fac regulat exerciții acasă”, ”eu cântăresc 50 kg”.

Pe altă parte a paginii veți face însemnări despre tot ce s-a întâmplat în decursul zilei, ca la sfârșit de an să puteți face analiză și veți vedea că într-adevăr funcționează această teorie.

 1.ASPECTUL NOSTRU, CORPUL FIZIC ȘI DEZVOLTAREA       PERSONALĂ

Desigur pe 1 ianuarie nu va fi ușor pentru mulți să facă acest lucru, dar totuși, dacă vrem să fim într-o formă fizică bună, frumoasă și atractivă pentru tot anul viitor, va trebui să muncim cu toată seriozitatea, indiferent de dispoziție și de ceea ce ne vor sfătui alții.

 Este important în această zi să scriem  anume scopurile ce țin de această sferă.

Spre ex: eu sunt complet sănătoasă, sunt frumoasă, corpul meu este suplu, părul meu este sănătos, cântăresc 50 kg…Iar pentru ca aceste scopuri real să se îndeplinească, este nevoie să acționăm. Să mergem la sală în această zi, sau măcar să ne înscriem, să facem exerciții acasă, dacă nu avem posibilitatea să mergem la sală, să facem o mască la păr, față sau să îngrijim în alt mod corpul nostru, să studiem cu ajutorul internetului sau a cărților cum să ducem un mod sănătos de viață și să facem anumite schimbări spre alimentația corectă ș. a. Gândiți-vă cu ce puteți bucura corpul vostru, poate cu un dans, masaj, poate cu o plimbare la aer curat sau cu câțiva kilometri de mers pe bicicletă sau cu schiurile(în dependență de timpul de afară).

Cu alte cuvinte, dedicați această zi celei mai importante persoane din viața voastră-  VOUĂ!

2.FINANȚELE

 

Scrieți-vă scopuri legate de finanțe. Anume cât plănuiși să câștigați pe lună sau pe an, cum îi veți repartiza, câți bani vor merge pentru cheltuieli stabile pe lună, cât veți pune deoparte pentru anumite planuri mari. Faceți ceva mișcări cu banii în această zi, numărații sau în ideal ar fi să primiți banii pentru anumite servicii pe care le-ați prestat. Puteți găsi un nou venit de undeva, sau un nou serviciu mai plătit. Nici într-un caz nu luați în datorie bani și nici nu primiți bani de la persoanele ce vă datorează vouă. În această zi stăruiți-vă să nu dați bani din casă nici chiar la magazin, în schimb este perfect să-i primiți din diferite surse. În așa mod tot anul banii vor veni la voi și se vor înmulți.

3.ÎNVĂȚĂMÂNT, INTELECT, COMUNICARE, INFORMAȚIE

În această zi, puteți să vă înscrieți sau, cel puțin,să plănuiți să vă înscrieți la anumite cursuri de limbă străină sau altele, sau seminare, sau alte proiecte de dezvoltare personală. Puteți nota ca scop ce informație nouă ați dori să acumulați. Poate plănuiți să vă înscrieți la școala auto.Scrieți ce mașină ați dori să procurați, cum ar putea să arate, citiți informație despre ea sau chiar să mergeți la salon să vedeți și să analizați în realitate . Sau dacă vreți să progresați în carieră, puteți să vă documentați ce mișcări puteți face pe parcursul anului. În această zi se recomandă mult să comunicați, să citiți, să vă informați.

Trebuie să fiți atenți să nu vă certați, evitați conflictele, cuvinte urâte, gânduri negative. Vorbiți doar de bine și doar cu pozitiv, fiți în armonie cu voi înșivă și cu cei din jur.

4.FAMILIA

Dacă este posibil, petreceți această zi cu familia, iar dacă încă nu o aveți, puteți să proiectați, cum ați vrea să fie viitoarea familie, câți membri, ce relație va fi între ei, sau comunicați și vă întâlniți cu rudele, frați surori, apropiați.

Este foarte important ca în această zi să simți căldura familiei, armonia dintre voi și familie.

5.HOBBY, CREATIVITATEA, PLĂCEREA, IUBIRE

Notați-vă toate scopurile ce țin de aceste domenii, fiți creativi, atrageți atenția la hobby- urile voastre, cum puteți să le dezvoltați, ocupași-vă cu ceva să vă fie plăcut, distrați-vă, relaxați-vă. Mergeți la o întâlnire cu persoana iubită, organizați o seră romantică. Astăzi nu trebuie să vă fie trist, trebuie să vă simțiți fericiți, să vă bucurați și să primiți plăcere de la viață.

6.SĂNĂTATE, LUCRU, RUTINĂ

Atrageți o mare atenție sănătății, faceți diferite proceduri folositoare pentru sănătatea voastră. Faceți o vană cu sare de mare, sau mergeți la saună, masaj. Ocupați-vă cu Pilates sau Yoga, sau cel puțin studiați sau chiar înscrieți-vă la master clas. Puteți face proceduri de detoxificare sau să studiați alimentarea sănătoasă și diferite meniuri sănătoase. Nu mâncați peste măsură, e de dorit să vă alimentați ușor.

Planificați ce lucru ați vrea să aveți, cu ce perspectivă-dacă plănuiți să vă schimbați serviciul care nu vă aranjează, puteți chiar căuta diferite oferte, să programați întâlniri sau să trimiteți SV-ul. Dacă deja aveți serviciu, dar nu vă aranjează cariera, atunci plănuiți bine pașii care trebuie să-i faceți pentru a vă ridica cu o treaptă mai sus. Dacă aveți un Business- analizați situația la moment și lucrați asupra la dezvoltarea lui, poate trebuie de făcut schimbări în personal, sau de schimbat strategia ș. a.

7.RELAȚIA CU PARTENERUL

Dacă sunteți singur, găsiți metode de a face cunoștință cu cineva, lăsați un anunț în situl pentru a face cunoștință, mergeți în club, sau cu prietenii undeva, unde e mai mare probabilitatea de a întâlni persoan potrivită. Acționați în orice mod, altfel riscați tot anul să-l petreceți de unul singur.

Dacă sunteți într-o relație-atunci stăruiți-vă să petreceți toată ziua sau măcar seara cu persoana iubită. Organizați o cină romantică, sau mergeți undeva unde veți fi doar voi doi, discutați despre voi doi, despre planurile pe viitor. Stăruiți-vă să nu vă certați , evitați conflictele în această zi. Fie ca relația voastră să fie în armonie și dragoste.

8.FLUXUL DE BANI

Puteți merge la bancă, absorbiți energia banilor, puteți deschide cont bancar și să puneți o anumită sumă de bani pe cont. Dacă aveți credit , puteți să-l închideți în această zi sau cel puțin să achitați o rată. În această zi ar fi perfect să primiți ceva transferuri de la business parteneri sau dacă sunteți persoană fizică să primiți o anumită sumă de bani pentru servicii sau premie de la serviciu.

9.CĂLĂTORII ȘI STUDII

Scrieți ce țări doriți să vizitați, cum, când cu cine.

Ce studii doriți să primiți, ce învățător ați dori să aveți, iar dacă el deja este, comunicați cu el chiar azi.

10.SCOP, CARIERĂ, SUCCESE ÎN DOMENIUL PROFESIEI.

Stabiliți cel mai superior și ambițios scop spre care doriți să ajungeți cu orice preș, de ce este nevoie pentru realizarea lui. De ce carieră aveți nevoie. Dacă lucrați în subordonare, atunci descrieți șeful în detalii, cum ați vrea să fie. Faceți ceva concret pentru dezvoltarea profesională.

11.VISURI, DORINȚE, PRIETENI

Comunicați și petreceți timpul cu prietenii și persoanele cu aceiași gândire ca voi. Faceți ceva spontan și neordinar în această zi. Descrieți visul sau visurile voastre cel mai mari și gândiți-vă la ele toată ziua, vizualizați-le cât mai des posibil, având o senzație de bucurie.

12.INTIMITATE, SPIRITUALITATE,TAINĂ, RUGĂCIUNE

Anume în această zi trebuie să rămâneți unul la unul cu voi înșivă, în liniște, rugăciune și meditații. Vizualizați din nou lista cu scopuri și dorințe, dar nu vă destăinuiți cu nimeni. Dacă este posibil mergeți la biserică, rugați-vă și cereți ajutor la forțele supreme .

Pot spune din propria experiență, că pur și simplu să pui o sumedenie de dorințe și scopuri și să aștepți că se va întâmpla minuni, este naiv.

Trebuie să vă imaginați și să știți exact ceea ce vreți, trebuie să faceți pași spre a atinge aceste scopuri. Atunci Universului îi va fi cu mult mai ușor să implementeze scopurile și dorințele voastre în viață.

Cea mai bună metodă este Cartea de Dorințe, dar despre asta voi povesti în următorul articol.

Aici, în această carte, cu ajutorul imaginilor(fiecare imagine reprezintă o dorință), putem să completăm în toate sferele vieții. Iar apoi fiecare dorință sau scop, îl descifrăm în detalii pe placa de vizualizare. Această practică este foarte des utilizată în ziua de azi. Unde omul nu stă pur și simplu așa, fără a face nimic și așteaptă minuni, dar activ, cu credință în ceea ce face și în ceea că se va îndeplini, își creează soarta. Atunci și  Universul vine în ajutorul astfel de persoane, făcându-le viața mai ușoară și scopurile mai realizabile.

Trăiți aceste 12 zile a anului noi conștient și în armonie- și atunci viața voastră va deveni fericită.

Iar voi , stimați cititori, ați știut despre aceste 12 zile după Anul Nou, le-ați respectat, sau poate aveți ceva de adăugat la temă. Scrieți-ne în comentariu, ne va fi interesant să discutăm.

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.

Mulțumesc

 

 

 

CUM SĂ PETRECEȚI ÎN MOD CORESPUNZĂTOR ANUL VECHI ȘI SĂ-L ÎNTÂLNIȚI PE CEL NOU, ASTFEL ÎNCÂT SĂ AVEȚI UN AN NOU FERICIT.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: