Pe scurt, un bărbat adevărat- este un bărbat realizat. Are o afacere sau un lucru care i se primește bine, care îi place, îi aduce venit și este stabil. Are alături persoane dragi (femeie, familie, copii) pe care le iubește și de care este responsabil.Bărbatul adevărat-  este bărbatul alături de care femeia se simte ca o ”Femeie adevărată”. El protejează și întreține financiar familia.

Sunt câteva caracteristici, care fac din bărbat- un ”ADEVĂRAT BĂRBAT”

1.SCOP

A avea un  scop , este probabil cel mai important lucru care poate exista în viața unui bărbat, care pretinde la statutul unui ” bărbat adevărat”. Bărbatul cu obiective- este un bărbat ambițios, în sensul bun al cuvântului, care știe ce vrea de la el și de la viață și cum să obțină asta. Acest bărbat știe răspunsul la întrebarea ”cu ce scop m-am trezit astăzi?”

Dacă un bărbat trăiește fără a-și pune în față un anumit scop și trăiește doar cu ziua de azi, dacă un bărbat merge pe calea vieții așa, pur și simplu, unde bate vântul întru-acolo merge- atunci nu merge vorba despre un bărbat adevărat. Pentru că, să trăiască fără gând și fără scop- poate fiecare. Pentru aceasta nici nu este nevoie de calități masculine. Să nu faci nimic de dimineață până în seară-poate toată lumea. Să nu tinzi spre ceva  –poate orișicare.

Dar să- și pună un anumit scop în față și să-l atingă cu orice preț,- poate doar un adevărat bărbat.

2.INTELIGENȚĂ

Femeile apreciază la bărbați inteligența. Cu o minte și inteligență extraordinară, aspectul fizic, trece pe locul doi. Sexologii confirmă, că prezența inteligenței la bărbat, provoacă atracția sexuală a unei femei. Și să nu uităm să vorbim despre faptul că, unei femei îi ieste interesant să petreacă timpul cu un bărbat deștept.Aici nu merge vorba de ”botanici”, ci despre bărbații care sunt capabil să-și realizeze cunoștințele în profit. Care va putea face bani și construi o casă. Un bărbat adevărat, lingă o femeie nu trebuie să rămână în urmă din punct de vedere intelectual. Din potrivă, ar trebui să fie la un nivel un pic mai ridicat. Nu este nevoie să fii doctorand, pur și simplu trebuie să fie un pic mai deștept decât femeia, trebuie permanent să se dezvolte, să nu stea pe loc.

3.MERGE PÂNĂ LA SFÂRȘIT

Când un bărbat vrea să obțină ceva, este posibil să nu i se primească din prima încercare, posibil va întâlni eșec după eșec, dar, chiar dacă este practic imposibil, chiar dacă calea spre acest obiectiv este foarte complicată, chiar dacă va cădea de 10 ori, el se va ridica a 11 oară și își va concentra toate forțele spre realizarea scopului- DE ASTA ESTE CAPABIL DOAR ”UN ADEVĂRAT BĂRBAT”. Un bărbat adevărat trebuie să-și dezvolte în el voința și tăria de caracter, dorința de a obține  un rezultat, oricât nu l-ar costa, oricât de lungă și grea va fi calea spre succes.

4.FĂRĂ FRICĂ

Să te temi- este ceva normal. Sunt lucruri, care vrem sau nu vrem se vor întâmpla, de aceea nu are rost să ne temem. Dar există lucruri pe care le putem schimba. Trebuie să strângem toate forțele și să facem acele lucruri de care ne temem, altfel nu este posibil să schimbi ceva și nu vei scăpa de frică. Un bărbat adevărat nu trebuie să fie fricos și nu trebuie să-și arate frica în fața nimănui. Chiar dacă o simte, el mereu trebuie să se lupte cu ea, iar când va învinge-va deveni și mai puternic. Iar asta va fi cea mai bună răsplată pentru ispitele trăite.

5.REZULTAT MAXIM

Un bărbat adevărat trebuie mereu să facă tot ce-i stă în puterile lui, cât de greu nu ar fi. Dacă s-a apucat de ceva, trebuie să-și formeze ca deprindere, să ducă lucrul până la capăt, chiar și în cazul ,când pare că puteri nu mai sunt. Anume în acest moment, el trebuie să lucreze și să facă de două ori mai mult. Dacă își va permite o slăbăciune și gânduri negative, asta va fi un pas înapoi. Trebuie să devină o versiune încă mai bună a lui, ca bărbat, să lucreze la maxim și să facă tot posibilul pentru asta.

6.ÎNCREDEREA ÎN SINE

Un bărbat adevărat trebuie să găsească ieșire din orice situație. Va fi capabil să convingă toată lumea că poate ieși din ea.

Ambițiile sănătoase- sunt cheia viitoarelor victorii.

7.EDUCAȚIE

Un bărbat de cultură înaltă este un exemplu de precizie și acuratețe. Niciodată nu întârzie la serviciu, la o întâlnire, nu își va permite să fumeze acolo unde e interzis. Va avea mereu stilul său vestimentar, și desigur parfumul și încălțămintea, care îl va reprezenta cu succes. Va avea grijă mereu de igiena corpului, lenjerie. Va răspunde de cuvintele lui, dacă va promite- atunci cu orice preț se va ține de cuvânt. Își va controla emoțiile și niciodată nu va insulta și obijdui pe nimeni. Știe să asculte persoana cu care conversează, va fi amabil mereu, mai ales cu partea feminină sau persoane în vârstă.

8.BĂRBĂȚIE

Bărbăția poate fi înțeleasă ca un set de calități precum tăria de caracter, nobilimea, onoare și curajul. Ce femeie nu ar vrea ca bărbatul ei să aibă astfel de calități. Bărbat adevărat, care să-i fie alături, să o protejeze de orice pericol care apare în decursul vieții.Un bărbat adevărat trebuie să primească deciziile rapid și încrezător.

9.RESPONSABILITATEA ȘI ÎNCREDEREA

Mereu, femeile vor aprecia forța unui bărbat și capacitatea lui dea proteja și întreține familia. ”Bărbatul a spus- bărbatul a făcut!!!”. Un bărbat devine o persoană cu adevărat matură, doar atunci, când își asumă responsabilitatea: pentru femeia sa, apoi pentru copii săi. Toată viața trăită până atunci, este doar o pregătire. Responsabilitate înseamnă- să fie sprijin pentru familie, să-și aibă responsabilitate financiară față de familie, să o protejeze de probleme și  griji.

10.SIMȚUL UMORULUI

Este foarte simplu să comunici sau cu atât mai mult să trăiești cu un bărbat , care are simțul umorului, femeia prețuiește mult această calitate la bărbați, cu atât mai mult că prezența acesteia, dă dovadă de inteligență lui. Chiar în situații dificile, el mereu va fi capabil să o încurajeze și să-i ridice dispoziția, astfel va trece mai ușor și mai puțin dureros peste toate problemele și obstacolele.

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.

                                                                                    Mulțumesc

BĂRBATUL ADEVĂRAT- CINE ESTE ? AFLĂ CELE 10 CARACTERISTICI CARE TE VA FACE SĂ ÎNȚELEGI CĂ ESTE CHIAR ”EL”.

2 comentarii la „BĂRBATUL ADEVĂRAT- CINE ESTE ? AFLĂ CELE 10 CARACTERISTICI CARE TE VA FACE SĂ ÎNȚELEGI CĂ ESTE CHIAR ”EL”.

 • 18 septembrie 2020 la 18:56
  Legătură permanentă

  Bărbatul adevărat este echivalentul femeii adevărate .
  Nimeni nu-i perfect, nimeni nu întrunește toate acele calități deci nu visați nu exista nici , nici.

  Răspunde
  • 18 septembrie 2020 la 21:34
   Legătură permanentă

   Sofi,să știi că undeva ai dreptate, ”perfect”-este normal că nu este nimeni,dar totuși aș spune, că un bărbat adevărat ar trebui să posede aceste calități menționate în articol,altfel nu poate pretinde la statutul de ”barbat adevărat” și apoi nu aș spune că este ceva ieșit din comun, esti de acord?
   Mersi mult de părere.O seara frumoasă să ai

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: