Hallo, sunt Vicktory Knaub autoarea blogului .

Sunt o persoană obișnuită, ca oricare din voi. Am o vârstă frumoasă și am în urma mea o experiență de viață destul de bogată, diversă și interesantă.

Atâta timp cît visăm-noi trăim! -este sloganul meu, care îmi călăuzește calea vieții.

Am plecat din țară pe timpul când salariul se plătea o dată la șase luni. Deci ca și mulți dintre voi, m-am dus din țară de nevoie, cu scopul de a construi o viață mai bună pentru mine și mica mea familie. Am lucrat mulți ani în străinătate. Nu a fost ușor deloc, vă asigur. Cine a mâncat din pâinea asta mă va înțelege bine. Țară străină, limbă necunoscută, dor de casă, de părinți, de copil, de țara ta, unde te simți liber, ca peștele în apă.

Dar mulțumită acestor sacrificii, am agonisit un capital bun, o experiență de viață bogată, noi cunoștințe, începând cu gândirea rațională, alimentația corectă, finalizând cu idei noi de business și tehnologii moderne.

Am investit în mine, studiind foarte mult de sine stătător. M-am documentat bine cu situația din țara natală, cu ceea se întâmpla la  moment în lumea afacerilor. Chiar dacă locuiam la mii de kilometri de țara mea și aveam zilnic un grafic de lucru mega încărcat, mă stăruiam să fiu la curent cu tot ceea ce se petrecea în țară. Noile legi, hotărâri ,cu necesitățile pe care le au oamenii de rând, nu cei de la conducere, ca să pot contribui și eu(noi) cât de cât la dezvoltarea țării.

Aveam drept scop să dau brațe de muncă la oameni și totodată sa mă ocup cu ceea ce vreau, cu ceea ce știu, cu ceea ce mi se primește cel mai mult, cu ceea la ce am visat atâta timp făcând niște sacrificii, cu scopul de a transforma visul în realitate.

Când am decis că gata ,e timpul ,mi-am strâns trăistuța de lucruri și de cunoștințe ,am zis adio Europei, fiind sigură în acel moment că nu mă voi mai întoarce printre străini NICIODATĂ.

M-am întors în țară cu familia mea, am dat naștere unei afaceri  mijlocii și am dat start visului nostru în practică. M-am dedicat la maxim, am implementat toate cunoștințele pe care le-am cules de la europeni, cu noi tehnologii, cu un sistem modern de activare și cu servicii de calitate. Cu o sistemă de management destul de tare

  ”Dar ca vorba ceea: „Niciodată nu zi – Niciodată !„

După zece ani de activare, am ajuns să mă dezamăgesc total în țara mea natală, unde corupția devenise ceva normal și ceva practic. Mi-am făcut valiza și am plecat cât mai departe de țara mea ,cu inima frântă și cu vise distruse.

Probabil multe persoane sau Agenți Economici se vor regăsi în povestirea mea, persoane care s-au ales cu „-0„ în cont. Probabil am nimerit în perioada când s-a început dezastrul, cei de sus au început a trage țara asta fiecare în partea lui exact ca în fabula ”racul, broasca și știuca”, încărcându-și buzunarele din toate sursele și, bineînțeles, ” scurgând tot sucul” din Agenții Economici.

De fapt ceea ce se întâmplă și în prezent cu părere de rău. În fine nu vreau să mă aprofundez în politică.

      Ceea, la ce vreau să ajung, este  că din orice situație neplăcută  sau trăiri neplăcute- trebuie să găsim și binele, pe care neapărat trebuie să-l implimentăm pe viitor în activitatea vieții. 

 Și aici vreau să accentuez despre vestita și prețuita”EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ”

Cum așa?, – veți spune voi. Dar banii, dar timpul, sănătatea?

Să spunem așa: banii și timpul investit , să socotim că au fost investiți în mine, în dezvoltarea mea personală, deoarece după așa o experiență puternică de viață, credeți-mă că nu veți mai fi persoana care ați fost, nu veți mai trăi așa, cum ați mai trăit. Viața voastră se va schimba la 360 grade, desigur în direcție pozitivăși desigur dacă o veți gestiona corect. Pentru că știu că pemulți aceste momente îi fărâmă, îi distrug total atât moral cât și fizic. Și de aceea, este foarte important, cum primim această situație.

Pentru că la început, orice moment neplăcut din viață, este doar o situație. Și doar noi decidem ce să facem cu ea, să o rezolvăm sau să o transformăm în  problemă. 

Dacă v-ați regăsit în articolul meu, să știți că vă doresc sănătate, răbdare și credință. Trebuie să credeți în bine, trebuie să credeți în voi și în forțele voastre. Nu ascultați de nimeni. Se vor găsi cei, care vă vor trage înapoi, vă vor dezbate din drum și vă vor descuraja.

Anume în acel moment, amintiți-vă de calea parcursă, de cine sunteți, de unde ați pornit, prin câte ați trecut și fiți sigur, că veți reuși și de data aceasta.

Nu contează de câte ori ai căzut, contează să te ridici și să mergi înainte cu credință în sine și cu optimism.

Iar dacă nu v-ați regăsit în acest articol, oricum vă doresc sănătate, răbdare și credință, căci drumul vostru  abia începe. Și poate cele spuse mai sus, vă v-a ajuta, în oarecare măsură, să faceți o concluzie, să vă dea curaj și stimul de a merge pe drumul vieții  încrezuți. Să treceți prin toate ispitele vieții ușor și cu demnitate să ieșiți învingători. Astfel ca, atunci,  când veți privi în urmă, să fiți mândru de voi și de rezultatele obținute.

Și țineți minte

”Atâta timp cît visăm-noi trăim!!!”

Dacă v-a plăcut articolul meu, puneți un like, lăsați un mesaj- ne va fi interesant să discutăm la temă și dați un saree.

Mulțumesc frumos!

 

Atâta timp cât visăm- noi trăim ! Important să ne ridicăm de jos, să depășim obstacolele și să continuăm calea spre realizarea visului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: