Sunt momente, când este necesar să facem o pauză. Pentru că doar aceasta ne va ajuta să facem o claritate în ceea ce se întâmplă în jurul nostru. A pune la pauză lumea din jur, pentru a găsi răspunsul la întrebări, a fost secretul lui Leonardo Da Vinci.

Câteodată trebuie să faci o pauză, ca să înțelegi-  ai nevoie cu adevărat de ceea, spre ce tu tinzi la moment?

 O pauză- este o modalitate de întrerupere a modurilor obișnuite, în care mintea interpretează lucruri, scheme de gânduri și de emoții, care se repetă. Viața trecută, care se proiectează asupra prezentului și viitorului, fără ca măcar să ne dăm seama.

A lua o pauză, este unica posibilitate pentru a elibera spațiul pentru ceva nou. Nimic nu se dezvoltă- atunci când nu este destul spațiu,

                                       -atunci când mereu se repetă una și aceiași,

                                        -atunci când totul se forțează.

În orice caz nimic autentic.

Noi forțăm diferite sentimente, gânduri, comportamente. Dacă noi nu ne vom opri pentru a privi în interiorul nostru- noi ne vom întoarce cu ușurință la aceleași deprinderi și nu înțelegem, de ce?

Nu este necesar să schimbați locul pentru a face o pauză- deprinderile sunt umbra noastră, iar soarele este peste tot.

Practicăm arta pauzei, atunci când ne izolăm de toți și de toate pentru a ne întreba, cum ne simțim cu adevărat, atunci când permitem minții să se odihnească, iar corpul să se elibereze de tensiunea pe care o purtăm atâta timp inutil. Iar aceasta influențează nu doar asupra faptului cum ne simțim cu noi înșine, dar și cu toate relațiile noastre personale.

Pauza- este un moment perfect în viața noastră pentru a face o reprogramare și respectiv a face o serie de schimbări, în urma cărora viața noastră va lua o altă întorsătură, dar de data aceasta- spre bine.

Când simți că ai nevoie de o pauză?

Poate să vină spontan, de la sine, acel moment când înțelegi, că mai departe așa nu mai poți trăi, dacă vei continua în așa ritm, pur și simplu vei muri sau te vei distruge.

Acel moment, când ai ajuns până la disperare – dar în același timp acesta și este un început, printre altele- foarte bun. Acesta este un moment de unde poți să-ți iei vânt și să te ridici din nou, dar de data aceasta mai sus, mai încrezut și cu o mai mare experiență.

Luați o pauză. Nu încercați să vă distrați, nu vă plângeți la prieteni sau prietene. Nu încărcați cu gânduri negative persoana apropiată.

Dimpotrivă este nevoie ca să vă aprofundați în voi înșivă, măcar pe o zi-două. Trebuie să rămâneți total singuri, fără telefon, internet, televizor. Dați creierului o sarcină- eu trebuie să mă regăsesc din nou, să înțeleg spre ce să tind, în ce sferă să mă dezvolt și cum.

Aruncă o privire în urmă, la viața pe care ai trăit-o, fă o concluzie, analizează, ia-ți inima în dinți și acționează.

Puneți un scop și mergi spre el.

Schimbă totul radical :

                        –schimbă-ți gândirea

                          –îndepărtează stresul din viața ta

                        –schimbă-te pe tine însuți cum ai fost până acum- cu cea care ești nouă și plină de viață

                        -persoanele din împrejurare, care te-au tras în jos- cu cunoștințe noi, persoane care au                                obținut succes și de la care ai ce învăța

                         -deprinderile care te-au autodistrus- cu deprinderi noi, productive, cu ajutorul cărora,                              de data aceasta vei obține succes

                          -imaginea unui pierdut, nemulțumit de viață- într-o persoană de  succes, încrezută în                                  sine

Acesta și este vestitul pas ”IEȘIREA DIN ZONA DE CONFORT„

Desigur nu va fi ușor, va trebui să ai răbdare, va trebui să muncești mult asupra ta, dar te asigur că face, rezultatul va fi extraordinar.

Fă ceea ce îți place ție, dar nu ceea ce le place la alții, caută-ți calea ta proprie.

 

Dacă va plăcut articolul meu și sunteți de părerea că este util, lăsați un mic mesaj, puneți like și distribuiți mai departe, poate mai prinde bine cuiva.
                                                                                    Mulțumesc

 

DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT SĂ FACI O PAUZĂ, ATUNCI CÂND SIMȚI CĂ CEVA NU MERGE?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: