O femeie îngrijită ,în primul rând se place singură  pe ea .Este încrezută în sine și faptul cum influențează asupra mediului înconjurător .Bărbatul  alături de așa femeie începe și singur să se perfecteze ,socotind că dacă așa femeie este alături de el ,atunci el trebuie să corespundă .O femeie îngrijită în orice mulțime este observată ,anume pentru măiestria sa de a-și face imagine sa aparte ,să fie deosebită- nu ca și celelalte.

Cum să fii mereu frumoasă ,sănătoasă și dorită ?Cred că aceasta le interesează ,posibil ,pe toate femeile de pe pământ .Partea feminină din totdeauna a inspirat bărbații ,i-au provocat să le privească cu admirație și să primească mii de complimente în adresa lor .Dar ,ca să atragi privirea bărbaților trebuie să arăți bine zilnic ,indiferent de timpul de afară ,de dispoziție și de alți factori negativi care te poate înconjura.

Am cules pentru voi 10 secrete ca să arătați mereu de nota zece:

1.DORMI SUFICIENT ȘI CALITATIV

În timpul somnului organismul își recuperă rezerva de puteri și energie ,restabilește foarte intensiv celulele în organism ,întărește imunitatea .După un somn calitativ ,tenul feței capătă un aspect mai viu și dispar săculețe sub ochi.

2.MĂNÎNCĂ SĂNĂTOS ȘI LA TIMP.

Frumoasă și proaspătă ,cu o figură de invidiat și cu o sănătate de fier.

3.OCUPĂTE REGULAT CU SPORTUL.

Activitatea fizică regulată ,nu numai că contribuie la îmbunătățirea sănătății ,dar și întinerește organismul .De aceea deseori observăm ,că persoanele care  au pierdut o anumită cantitate de kilograme ,arată mai tinere ca înainte .Starea generală a sănătății ,se reflectă la aspectul tău.

4.AI GRIJĂ DE PIELE

Pielea ,în special pielea feței ,gîtului ,mînelor ,tălpii-trebuie să fie perfectă.

Nu uita să scoți machiajul ,să aplici crema pe față  , masajînd ușor .Măcar o dată în săptămînă  să aplici măști de curățare ,de hidratare ,de hrănire.

După orice spălat pe mâni nu uita să aplici cremă cu glicerină .Când lucrezi cu detergenții îmbracă mănuşi .Evită să stai mult la soare.

5.MANICHIURĂ ŞI PEDICHIURĂ

În primul rând toți atrag atenția la mâni .Nu este nevoie ca să îți înclei unghii mari ,pur și simplu fă-ți o manichiură normală și acoperă cu un lac fără culoare atunci te asigur că  va avea un efect mai natural și mai drăguț.

6.PĂRUL ÎNGRIJIT.

Un păr îngrijit ,strălucitor și sănătos este cartea de vizită a orice femei .Poți să ai cel mai bun machiaj ,sau să fii îmbrăcată în cele mai stilate haine ,dar un păr neîngrijit îți va strica imaginea.

7.DINŢII ÎNGRIJIŢI.

Un zâmbet prietenos și sincer face minuni .Este plăcut atunci când zâmbim ,iar sub pomada roșie se văd dinții albi .Folosiți ața pentru dinți până a vă  spăla cu periuța .Dinții se spală 3 minute .Din când în când folosiți-vă cu pastă de dinți pentru înălbire .Schimbul brusc de temperatură rece-fierbinte ,dăunează  smalțului dinților.

8.BUZELE.

Buze frumoase, senzuale și bine îngrijite – cel mai bun decor pentru orice femeie .Folosiți măcar o dată în săptămână peeling sau srub pentru buze .Folosiți măști ,balsam ,pomadă ,luciu pentru buze.

9.POSTURA CORECTĂ.

Ridică umerii tare sus ,apoi îi dai ușor spre spate ,ridică capul sus-aceasta este postura corectă!O postură corectă ,te face să arăți  mai elegantă ,mai încrezută în sine și desigur automat se va schimba mersul ,care nu este mai puțin important pentru o doamnă ,care tinde să arate mereu bine.

10.SPRINCENELE.

Sprincenele-un detaliu important în imaginea voastră .

Nu este secret că o formă frumoasă a sprincenelor este jumătate de succes al machiajului vostru .Deci fiți atente atunci când alegeți forma și culoarea sprincenelor ,dar cel mai bine mergeți la un specialist ,el o să vă recomande cum vă stă mai frumos.

Cam acestea sunt cele 10 secrete ca să arătați de nota zece .Să nu vă temeți să faceți schimbări în viața voastră ,iar dacă totuși v-ați decis ,țineți minte regula vieții :dacă vreți să schimbați ceva în viața voastră-începeți de la voi și veți vedea cum totul se va schimba în jur ,iar voi nu veți mai fi niciodată cum ați mai fost.

Nu este muncă mai grea decât să te stărui să arăți frumos de la opt dimineața până la miezul nopții.

                                                                                                                                                                                                                         ” Brigitte Bardot”

Dacă ți-a plăcut articolul meu și îl ești de părerea că este util ,împărtășește-te cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare ,accesând butoanele din stânga paginii.

 Mulțumesc!

 

10 SECRETE CA SĂ ARĂTAȚI MEREU DE NOTA ZECE .

Un comentariu la „10 SECRETE CA SĂ ARĂTAȚI MEREU DE NOTA ZECE .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: